top of page
KameliyaAtanasovaPhoto-4300.jpg

Красотата и

Еротика

scroll

През обектива на Камелия Атанасова

"Всички са фотогенични, стига да попаднат на правилния фотограф"

Красотата е винаги около нас, завладяваща, нежна, искрена, неповторима. Трябва само да я видим. Предизвикателство е да се снимат фотографски портрети. Tова е едно по-внимателно вглеждане в личността и онази вечно движеща се енергия, която ни дава идентичност. 

Снимането на будоарна фотография е изкуство, докосващо душата на модела. Това е магия, която цели да ни откъсне от рутината на ежедневието, цялостно изживяване, в което емоцията е също толкова важна, колкото и качесвената фотография, която ще получите. До колко смели ще са снимките изцяло зависи от вас, бъдете себе си и се оставете на въображението да ви води.

Защо да ползваш услугите ми на професионален фотограф?

  • Ще се почувстваш като модел

  • ​Ще отключиш артистичното в себе си

  • ​Ще работиш с опитен фотограф със стотици фотосесии зад гърба

  • ​В комфортна обстановка с жена фотограф

  • ​Ще имаш един специален фото албум, само за теб

  • Ще имаш много снимки, които можеш да поставиш в рамка

  • Ще добиеш самочувствие

  • Ще бъде много, много забавно

KameliyaAtanasovaPhoto-8631-retush_bw.jp

Chrisi

Ками е една страхотна фотографка, която ме беше снимала преди известно време. Останах много доволна от резултата. Снимките се получиха страхотно и бих се радвала отново някой път да бъда снимана от нея. Тя е доста спокоен и креативен човек. Има идеи за снимки, различни пози и точно заради това работата и се получава страхотно. Личи си,че го прави с много любов и желание. Има и чудесно излъчване, което подпомага за по-лесното протичане на фотосесията.

Препоръчвам я❤️🙏🏻

KameliyaAtanasovaPhoto-7627-2.jpg

Vicky

Фотосесията ми с Ками е едно от най-приятните ми преживявания! Освен, че се почувствах като истинска жена, бях изключително спокойна, чувствах се свободна и в нейната компания си прекарахме много приятно. Тя разбира изключително много от работата си, всяка поза е изключителна, светлината никога не липсва, дори след залез слънце. Портретните й снимки са красиви и показват щастието от снимките в очите на модела. Жестовете с ръцете са винаги нежни и точно на място. Ками е изключително усмихнат човек, зареден с позитивна енергия, готова на всичко за перфектните снимки. Аз й се доверих и никога не съжалявам. Благодаря!

KameliyaAtanasovaPhoto-1095-2.jpg

Deniz

С Ками се запознахме по време на снимките за “Събуди се” с Краси Боев. Аз бях нейният модел, когато тя разказваше и показваше работата си. Дори и за краткото време, в което снимахме на лице бяха доста добри кадри като краен резултат. Беше доста приятно изживяване, тя е много мила. Ако и вие искате да осъществите такъв тип проект горещо ви я препоръчвам!

ЛИНК към ИНТЕРВЮТО

Къде, 

Често поради естеството на снимките се предпочитат локации на закрито. Това може да бъде домашна атмосфера, хотелска стая, апартамент AirBNB с интересен интериор или ЗАПОВЯДАЙТЕ В МОЕТО ФОТОСТУДИО. Аз снимам изключително бутикова фотография и всяка фотосесия може да е на ново място, съобразено с Вашите изисквания. След като ми разкажете как си представяте концепцията на Вашите снимки, бих могла да Ви препоръчам това, което е най-подходящото за Вас.

Кога и Как се случват снимките?

Най-подходящото време да се направят снимките е в светлата част на деня, така ще имам възможност да ползвам повече естествено осветление или комбинация с изкуствено. За да си резервирате фотосесия, е желателно предварително да се чуем и проверите каква е моята заетост. Колкото по-рано заявите фотосесия, толкова повече ще имате шанс да я запазите в точното време, което желаете.

ЗАПАЗВАНЕТО на фотосесия СТАВА С КАПАРО. 

Може ли фотосесията да е за подарък?

О, да! Най-често дами си поръчват снимки, които в последствие подаряват на интимен партньор. Знаете ли, много готино се получава така? Хем жените си организират интересно забавление и страхотни снимки за спомен, хем така и господата остават доволни. В други случаи мъжете са инициатор на събитията. Ако решите да подарите фотосесия на някой друг, издавам специален сертификат, във вид на луксозна картичка, където можете да впишете Вашето име и послание. Особено популярни поводи са рожденни дни, годишнина, 14-ти февруари, 8-ми март и други празници.

1 час - 290 лв.

1-2 визия и 1 локация. Подходящо е за конкретна идея.

25 обработени кадри + черно бели. 

Включена локация.

За снимки извън студиото + 50 лв. (Важи за всички пакети).

2 часа - 390 лв.

(Най-поръчван вариант)

 4-5 визии и 1 локация.

Този пакет е подходящ ако искате да имате повече кадри, по-голямо разнообразие, портфолио и т.н.

50 обработени кадъра + черно бели. 

Включена локация.

5 часа - 630 лв. 

Неограничен брой визии и локации. Тук може много да развихрите въображение. Също може да се раздели фотосесията и в два дена.

Включена локация.

За да запазите фотосесия при мен, моля попълнете анкетата и аз ще се свържа с вас!
Къде бихте искали да направим снимките?
Имате ли нужда от съдействие за грим и прическа?
Защо искате еротична фото сесия?

Благодаря, че се свързахте с мен!

bottom of page