top of page
KameliyaAtanasovaPhoto-8144.jpg

Красотата и

Еротика

scroll

През обектива на Камелия Атанасова

Открий женственоста и запечатай вътрешната си красота с нежна еротична фотосесия.

Търсиш нов уникален начин, за да разкриеш твоята женственост и да предизвикаш твоята еротична страна? Искаш ли да изпълниш мечтите си, да позираш като модел, да бъдеш вдъхновение и да създадеш нежно изкуство? Будоарната фотография е перфектният избор за теб.

И точно си готова да опиташ и започваш да усещаш срам и притеснение от голотата си, несигурност дали някой няма да те види или снимките да изтекат в интернет. И какво биха казали приятелките ти?

Най-накрая попадна на правилния човек! Отпусни се, в абсолютно безопасно пространство, в новото специализирано фото студио за нежна еротика. Сто процента конфиденциалност и жена фотограф, на която може да се доверите. Запази тайната от света и зарадвай само любимия до теб човек. Снимки толкова добри, че и най-злите ви приятелки биха завидяли.

Защо да ползваш услугите ми на професионален фотограф?

  • Ще те науча да позираш като будоарен модел

  • ​Ще отключим и преоткрием артистичното в теб

  • ​Ще работиш с опитена жена фотограф със стотици фотосесии зад гърба

  • ​Ще имаш един специален фото албум, само за теб

  • Ще имаш много снимки, които можеш да поставиш в рамка

  • Ще добиеш самочувствие

  • Ще бъде много, много забавно

KameliyaAtanasovaPhoto-8631-retush_bw.jp

Chrisi

Ками е една страхотна фотографка, която ме беше снимала преди известно време. Останах много доволна от резултата. Снимките се получиха страхотно и бих се радвала отново някой път да бъда снимана от нея. Тя е доста спокоен и креативен човек. Има идеи за снимки, различни пози и точно заради това работата и се получава страхотно. Личи си,че го прави с много любов и желание. Има и чудесно излъчване, което подпомага за по-лесното протичане на фотосесията.

Препоръчвам я❤️🙏🏻

KameliyaAtanasovaPhoto-7627-2.jpg

Vicky

Фотосесията ми с Ками е едно от най-приятните ми преживявания! Освен, че се почувствах като истинска жена, бях изключително спокойна, чувствах се свободна и в нейната компания си прекарахме много приятно. Тя разбира изключително много от работата си, всяка поза е изключителна, светлината никога не липсва, дори след залез слънце. Портретните й снимки са красиви и показват щастието от снимките в очите на модела. Жестовете с ръцете са винаги нежни и точно на място. Ками е изключително усмихнат човек, зареден с позитивна енергия, готова на всичко за перфектните снимки. Аз й се доверих и никога не съжалявам. Благодаря!

KameliyaAtanasovaPhoto-1095-2.jpg

Deniz

С Ками се запознахме по време на снимките за “Събуди се” с Краси Боев. Аз бях нейният модел, когато тя разказваше и показваше работата си. Дори и за краткото време, в което снимахме на лице бяха доста добри кадри като краен резултат. Беше доста приятно изживяване, тя е много мила. Ако и вие искате да осъществите такъв тип проект горещо ви я препоръчвам!

Къде, 

Често поради естеството на снимките се предпочитат локации на закрито. Това може да бъде домашна атмосфера, хотелска стая, апартамент AirBNB с интересен интериор или ЗАПОВЯДАЙТЕ В МОЕТО ФОТОСТУДИО. Аз снимам изключително бутикова фотография и всяка фотосесия може да е на ново място, съобразено с Вашите изисквания. След като ми разкажете как си представяте концепцията на Вашите снимки, бих могла да Ви препоръчам това, което е най-подходящото за Вас.

Кога и Как се случват снимките?

Най-подходящото време да се направят снимките е в светлата част на деня, така ще имам възможност да ползвам повече естествено осветление или комбинация с изкуствено. За да си резервирате фотосесия, е желателно предварително да се чуем и проверите каква е моята заетост. Колкото по-рано заявите фотосесия, толкова повече ще имате шанс да я запазите в точното време, което желаете.

ЗАПАЗВАНЕТО на фотосесия СТАВА С КАПАРО. 

Може ли фотосесията да е за подарък?

О, да! Най-често дами си поръчват снимки, които в последствие подаряват на интимен партньор. Знаете ли, много готино се получава така? Хем жените си организират интересно забавление и страхотни снимки за спомен, хем така и господата остават доволни. В други случаи мъжете са инициатор на събитията. Ако решите да подарите фотосесия на някой друг, издавам специален сертификат, във вид на луксозна картичка, където можете да впишете Вашето име и послание. Особено популярни поводи са рожденни дни, годишнина, 14-ти февруари, 8-ми март и други празници.

1 час - 250 лв.

1-2 визия и 1 локация. Подходящо е за конкретна идея.

35 обработени кадри + черно бели. 

Включена локация.

2 часа - 350 лв. 

(Най-поръчван вариант)

 4-5 визии и 1 локация.

Този пакет е подходящ ако искате да имате повече кадри, по-голямо разнообразие, портфолио и т.н.

70 обработени кадъра + черно бели. 

Включена локация.

5 часа - 600 лв. 

Неограничен брой визии и локации. Тук може много да развихрите въображение. Също може да се раздели фотосесията и в два дена.

Включена локация.

Остави ми контакт и аз ще се свържа с теб

Благодаря ви че се свързахте с мен. Съвсем скоро ще ви се обадя, за да се запознаем.

bottom of page