top of page

Фотосесия с коне

❤️ Конете, тези прекрасни животни, които са били силата и гордостта на старите българи, вече не се вписват в ежедневието ни. Виждаме ги, макар и рядко, впрегнати в каруци по улиците, но те сякаш нямат вече нищо общо с гордите и мощни животни, които са били неизменна част от живота на прадедите ни.

💡Не съм психолог, но съм убедена, че масовата липса на самочувствие и неувереност на българите се дължи именно на прекъсването на връзката с конете. Разбира се, има спортни клубове и конни бази, в които можеш да се насладиш на удоволствието от общуването с коня, но какво да правят тези, които не умеят да яздят?

✅ Нека ви разкажа за едно очарователно място, до което можете да стигнете за 30 минути с кола от София - конна база “Адгор”. Тук не е задължително да умееш да яздиш, за да общуваш с конете.

📸 Да снимам фотосесии с коне е сбъднатата ми детска мечта. Смело заявявам, че съм щастливка и искам да споделя щастието си с вас. Обичам да снимам животни, а конете направо обожавам. От малка изрязвах снимки на коне и да ги събирах старателно в албумче.

🎯За да научите подробности за конната база, и колко ще ви струва една фотосесия с тези красиви животни, не се колебайте да се свържете с мен.


1310 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page