top of page

4 ОКТОМВРИ Е СВЕТОВЕН ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Актуализирано: 18.12.2021 г.

💡 От почти 90 години насам, хора и организации отбелязват 4 октомври като международен ден за защита на животните. Използват повода, за да насочат вниманието на обществото към проблемите на животните по света.

😍 Според мен, един ден в годината е крайно недостатъчен, за да изразим любовта и благодарността си към четирикраките ни приятели, които ни дават толкова много, без да искат в замяна нищо друго, освен обич и грижа.

❤️ Преданост, благодарност, саможертва, великодушие - това са само част от ценностите, които можем и сме длъжни не само да научим от животните, но и да ги предадем на децата си.

☘️ Има ли по-лесен начин да го направим, от този да споделим дома си с една изстрадала душичка? Животните по приютите са с най-големите сърца, защото знаят какво е да си сам и отхвърлен. Нека им дадем обич, а те ще направят дома ни по-топъл и уютен!

🐾 Проектът "Мацки с мацки "(можете да разгледате повече подробности в сайта https://www.mackismacki.com) е моят личен начин да привлека вниманието на обществото и да го ангажирам с проблемите на бездомните животни и да събирам средства за лечение, най-вече котки.

🎯 "Мацки с мацки" е кампания, която съчетава красотата и женствеността с обичта и грижата. В последно време животът успя да ни покаже кои са истински важните неща. И сега заедно можем да се борим за наистина добра кауза. Мацките правят живота ни по-красив, а "Мацки с мацки" го правят и по-добър.

‼️ 50% от стойността на всяка фотосесията за "Мацки с мацки" отива като дарение за бездомните животни. Това ви дава уникалната възможност да увековечите миговете на близост с пухкавия си любимец и едновременно с това да помогнете на някой негов нещастен събрат.

❓За да разберете подробности по организирането на фотосесията, как ще протече и колко ще ви струва, се свържете с мен на лични.

😍 Благодаря на Мария Перчемлиева - https://www.instagram.com/mperchemlieva/ и на котаракът Писков, които бяха страхотни модели!

💝 Желая ви приятни мигове с домашните ви любимци!




363 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page