top of page

📸🎃ФОТОСЕСИЯ ЗА ХЕЛОУИН🍁

В мистичната гора на Хелоуин е приготвена тайна вечеря!


👀 От дърветата висят паяжини, тикви и черепи се търкалят по все още зелената трева, свещи горят и насищат въздуха с тежък упойващ аромат. Светкавица на фотоапарат не спира да проблясва и създава впечатление за приближаваща се буря... Чува се зловещ смях, вой и пропукване на сухи листа.

💃 Малки и големи се снимат на приказния фон, докато чакат да се появи домакинята в червена рокля, за да си избере, с кого да изпие чаша кърваво вино и да потанцува... Искаш ли ТИ да си това??

💁‍♀️ Ти също си поканен на това парти. Само че няма да те посрещне вещица с чаша стогодишно вино, а аз - Камелия Атанасова - фотографът, който подреди приказното кътче и организира най-купонджийската и веселяшка фотосесия за Хелоуин, която някога е правена. Кого би взел със себе си на софрата на всички светии? Осмели се да покажеш най-страшното си лице! Запиши се сега! За смели семейства, красиви приятелства и очи, които биха смутили злите сили в нощта на Хелоуин.

⁉️За да разбереш как можеш да си поръчаш фотосесия в дома на Горската вещица, колко ще ти струва и къде всъщност се намира този дом, не се коледай да се свържеш с мен!!!

⏰ Побързай! Планирала съм само 5 страшни фотосесии - запази своето място СЕГА!


Моделите:

Декоратор:


681 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page