top of page

Най-хубавите моменти!

Фотосесия с коне зимата

Мислиш ли си понякога как възможностите съществуват там, където най-малко ги очакваме?? Има една рядка порода хора, които търсят неотъпканите пътеки в живота. Хора, които не се примиряват с посредственото и обикновеното. Хора, за които думата "не може" е предизвикателство и повод да изпиташ себе си. Да снимаш във виелица е очарование, идея и момент в особен дух и настроение. Автентичното е, че нямаш нужда от Фотошоп, за да добавяш релност, но определено не е лесна задача. Но пък пролетта и лятото всеки може. :)

Роклите са предоставени от: Rent a Dress Bulgaria




Как да се възползваш от лошото време?

  1. Най-важна е предварителната подготовка и това да имаш нещо много топло "под ръка", за да си "починете" от студа. Облечи се "дебело" и гледай да запазиш колкото се може по дълго собствената си топлина. Знам, че има адреналин и обикновено хората забравят, затова съм там и винаги напомням :) Също под дрехите за снимане, ако позволява, можеш да добавиш още един слой дрехи и по-сериозни обувки.

  2. Винаги оставай в добро настроение! Да, знам, че когато си гладен и ти е студено, не си ти :))) Но по време на снимки, това е най-важното нещо, за което имаш да мислиш! Всичко останало като светлина, гледна точка, ракурси и да ти помага как да позираш, е работа на фотографа.

  3. Забавлявай се! Това е най-важното! В дебнене на лошото време, превърнахме студа и вятъра в идеалния декор за зимни забавления, и доказахме, че няма невъзможни неща.

Ето какво споделя Веси, за нейната фотосесия:

“Оседлай мечтите си преди да ги пояздиш.”

Мери Уеб.

Ето и моята интерпретация на мисълта: "Довери се на Камелия Атанасова и наблюдавай как мечтите се превръщат в реалност". Получих ПОДАРЪК ФОТОСЕСИЯ лятото, но ето, че избрахме най-добрият момент за реализация. Едно огромно "БЛАГОДАРЯ" за креативността, професионализма и незабравимите емоции, запечатани във вълшебни снимки. Ками, невероятна си! Блaгодаря, че заедно успяхме да "напишем" тази красива зимна приказка, за която винаги ще се сещам с широка усмивка.


239 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page